Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μυστήριο στην υπόθεση «Γιανουζάι»

Παραμένει στο «σκοτάδι» αναφορικά με το μέλλον του ο Αντνάν Γιανουζάι, καθώς παρά τις πιέσεις που ασκούν οι εκπρόσωποί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή διατηρεί «σιγή ιχθύος» σχετικά με τα πλάνα της για τον νεαρό Βέλγο.
Μπορεί, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, να γνωρίζει πως θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος αυτής στη Μπορούσια Ντόρντμουντ, ωστόσο το «μετά», προβληματίζει τον Αντνάν Γιανουζάι.
Και αυτό γιατί από τη στιγμή που ο Βέλγος έχει μετακομίσει στη Βεστφαλία, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... εξαφανιστεί από προσώπου γης, δίχως να δείχνουν ενδιαφέρον για την πρόοδο του παίκτη τους.
Από την πλευρά των εκπροσώπων του παίκτη βγαίνει προς τα έξω, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλλον δεν έχουν στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 20χρονο, ο οποίος υποτίθεται ότι πήγε στη Ντόρτμουντ για να εξελιχθεί, παίρνοντας περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.
Μέχρι στιγμής η Γιουνάιτεντ δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της για τον Γιανουζάι, κάτι που έχει ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό την πλευρά του νερού...
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: