Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κατέθεσε έφεση ο Πλατινί!

Έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κατέθεσε ο Μισέλ Πλατινί, τον οποίο στηρίζουν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας και η συνομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής.

Κατέθεσε έφεση ο Πλατινί
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Μισέλ Πλατινί, όπως άλλωστε και ο Σεπ Μπλάτερ, έχουν σκοπό να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κάτι που φαίνεται σύμφωνα με το BBC, να έκανε ήδη ο πρόεδρος της UEFA.

Η έφεση από την πλευρά του Πλατινί, κατατέθηκε στη FIFA, έχοντας τη δεδηλωμένη στήριξη, τόσο από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, όσο και από την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής.

Μάλιστα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, φαίνεται να ζήτησε την παρέμβαση από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), ούτως ώστε να μπορέσει να διασφαλιστεί η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA.

Θυμίζουμε ότι η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, έχει επιβάλει ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για διάστημα 90 ημερών, τόσο σε Μπλάτερ, όσο και σε Πλατινί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: