Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πάει ο Ολυμπιακός, ώρα για Άρη!

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει το τσιπ, αφήνει στην άκρη το «μεθύσι» πρόκρισης στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό και κάνει «στροφή» στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη.

Πάει ο Ολυμπιακός, ώρα για Άρη
Όσο κι αν δεν είναι εύκολο να αφήσεις γρήγορα πίσω σου έναν θρίαμβο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός οφείλει να το κάνει… Οι πράσινοι «ξεχνούν» το χθεσινό διπλό-πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους στο εναρκτήριο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς «γιόρτασαν» όσο ήταν να γιορτάσουν και τώρα αλλάζουν τσιπ για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων, που περιλαμβάνουν και Ευρωλίγκα από την άλλη εβδομάδα, καθώς και συνεχείς αγώνες…

Σήμερα διεξήχθη προπόνηση, αύριο ακόμα μία και το απόγευμα η αποστολή θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα με τους κίτρινους την Κυριακή (11/10). Μοναδικοί απόντες οι Παππάς και Μποχωρίδης που είναι τραυματίες.

Υπενθυμίζεται πως την άλλη Παρασκευή υπάρχει και ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην Ρωσία, προτού την επόμενη Δευτέρα (19/10) ο Παναθηναϊκός φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την Α1 αυτή τη φορά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: