Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κάτι «τρέχει» μεταξύ Ρόουζ και Μπάτλερ!!

Από πολύ νωρίς άρχισαν τα «όργανα» στους φετινούς Σικάγο Μπουλς, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αμερική, οι δυο σταρ της ομάδας, Ρόουζ και Μπάτλερ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Κάτι «τρέχει» μεταξύ Ρόουζ και Μπάτλερ
Σε μια σεζόν που ούτως ή άλλως έχει αρχίσει με προβληματισμό λόγω της απόλυσης του Τομ Τιμποντό από τον πάγκο και της αντικατάστασής του από τον άπειρο, Φρεντ Χόιμπεργκ, νέες φήμες προκαλούν «κατήφεια» στους φίλους της ομάδας.

Αυτές αφορούν τον Ντέρικ Ρόουζ και τον Τζίμι Μπάτλερ που σύμφωνα με τους «Chicago Sun Times» δεν διατηρούν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

«Ο Μπάτλερ θεωρεί φίλο του τον Ρόουζ, αλλά δεν σέβεται την εργατικότητά του. Στο μυαλό του Μπάτλερ, ο Ρόουζ θεωρούνταν το πρόσωπο του οργανισμού, και αν αυτός δεν δουλεύει αρκετά, ποιο είναι το μήνυμα που δίνει στην υπόλοιπη ομάδα;», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Τζο Κόουλι.

Για αυτό το δημοσίευμα ρωτήθηκε ο ίδιος ο Τζίμι Μπάτλερ που ουσιαστικά διέψευσε τα πάντα: «Λατρεύω να έχω συμπαίκτη τον Ντέρικ. Απλά αφήστε μας να παίξουμε μαζί. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, δίδυμο στην περιφέρεια του NBA».

Την ίδια στιγμή πηγές αποκαλύπτουν ότι ο Ρόουζ παρουσιάζεται εκνευρισμένος με το γεγονός ότι οι Μπουλς προωθούν τον Μπάτλερ ως πρώτη επιλογή στην επίθεση, αφού μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε θεωρείται επίσης ως ένας σταρ της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: