Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Αμφίβολοι ενόψει Γιουνάιτεντ οι Αγουέρο και Σίλβα!!

Μετά τον Σέρχιο Αγουέρο, και ο Νταβίντ Σίλβα αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς της Ισπανίας κόντρα στο Λουξεμβούργο! Αμφότεροι αναμένεται να απουσιάσουν κοντά στις δύο εβδομάδες και όπως είναι λογικό, η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κρίνεται αμφίβολη!
Χωρίς δύο από τους καλύτερους παίκτες της τη φετινή σεζόν είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της 25ης Οκτωβρίου.
Ο λόγος για τους Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίντ Σίβλα, οι οποίοι αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμούς στις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδας.
Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, την ώρα που ο Ισπανός άσος στραμπούληξε τον δεξιό του αστράγαλο, μόλις μετά από εννέα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης της «φούριας ρόχας» κόντρα στο Λουξεμβούργο.
Και για τους δύο, το προβλεπόμενο διάστημα απουσίας τους από τη δράση είναι οι 2-3 εβδομάδες, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: