Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πάβλοβιτς: «Παγιδέψαμε τον Ολυμπιακό»

Καλύτερη επίθεση η… άμυνα, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να εξηγεί πως ο Παναθηναϊκός «παγίδεψε» τον Ολυμπιακό και πήρε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Πάβλοβιτς: «Παγιδέψαμε τον Ολυμπιακό»
Ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι... νέος στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης νέα είναι και η φετινή ομάδα που χτίζεται υπό τις οδηγίες του συνονόματου και συμπατριώτη του, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τα πρώτα σημάδια είναι ευοίωνα και ο 31 ετών φόργουορντ δεν κρύβει την αισιοδοξία του.

«Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα. Από εκεί ήρθε η νίκη. παίξαμε εξαιρετικά, είχαμε απίστευτη ενέργεια και πάθος. Πιέσαμε παντού, παγιδέψαμε τον Ολυμπιακό. Αν παίζουμε έτσι άμυνα και στη συνέχεια, τότε νομίζουμε ότι δεν θα χάσουμε ματς. Θα κερδίζουμε σε όλα!», είπε ενθουσιασμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal» αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσα πρέπει να βελτιώσουν οι «πράσινοι» στη διάρκεια της σεζόν:

«Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σημασία έχει πάντως, ότι όλοι πάλεψαν. Όλοι έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να πάρουμε την νίκη. ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Στην επίθεση δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε σε όλο το ματς. Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Και είναι λογικό βέβαια αυτό, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν».

«Ήταν μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη, καθώς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε κοντά στο πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Από την άλλη όμως, η σεζόν τώρα ξεκινάει. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι απέναντι στον Άρη, που έχει μια καλή ομάδα και θα έχει μαζί του και τη βοήθεια του κόσμου του», συμπλήρωσε ο Σέρβος και κλείνοντας αποθέωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την υποστήριξη που δείχνει στην ομάδα:

«Είναι απίστευτοι! Πριν φύγουμε για το ΣΕΦ από το ξενοδοχείο, ήρθαν εκεί και μας έδωσαν δύναμη. Με τέτοιο κόσμο πώς να χάσεις;». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: