Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο Κετσπάγια θέλει εκδίκηση!!

Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί το γιατί ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να πάρει... εκδίκηση με την Εθνική Γεωργίας!
Ο Κετσπάγια θέλει εκδίκηση!
Επισήμως θα πει ότι είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα που απλώς θέλει να το κερδίσει.
Ανεπισήμως ο Τιμούρ μας τη φυλάει για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό και ζει και αναπνέει για το ματς της Τρίτης…
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Τιμούρ Κετσπάγια ακούει Ελλάδα και δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε από τον Ολυμπιακό είναι για τον Τιμούρ… πηγή εκδίκησης, αφού ακόμη και σήμερα δεν έχει χωνέψει τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι.
Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το χρεώνει στον ελληνικό Τύπο και τους δημοσιογράφους οι οποίοι θεωρεί ότι του έκαναν πόλεμο. Τα έχει γενικά, όμως, με το ελληνικό ποδόσφαιρο και με το γεγονός ότι δεν τον σεβάστηκε, όπως ο ίδιος πιστεύει και κυρίως δεν σεβάστηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα ως παίκτης.
Ο Κετσπάγια -ένας φύσει φιλόδοξος άνθρωπος- πήρε την απόφαση μετά τις πολύ μεγάλες επιτυχίες με την Ανόρθωση στην Κύπρο, να παίξει το χαρτί του Ολυμπιακού ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα άνοιγε ο δρόμος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Βλέπε προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Νιούκαστλ. Για κάποιο λόγο λοιπόν μας θεωρεί (τους Ελληνες) υπεύθυνους που δεν έγινε αυτή η διαδρομή γιατί δεν του επιτρέψαμε να δείξει πράγματα στον Ολυμπιακό.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλο αυτό είναι μία υπερβολή στο μυαλό του Κετσπάγια. Προσέξτε: Όχι ότι δεν αδικήθηκε, όχι ότι δεν πήρε την ευκαιρία που άξιζε. Το ότι έφυγε, όμως, οφειλόταν κυρίως στη δική του λάθος επιλογή. Πριν ακόμη αναλάβει τον Ολυμπιακό, γνώριζε ότι καλώς ή κακώς η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας δεν τον ήθελε και τον περίμενε στη γωνία.
Από την παρουσίαση κιόλας, οι πάντες την είχαν πέσει στον Κόκκαλη για την επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού. Ο ίδιος όμως πίστεψε ότι με τη δουλειά του θα κέρδιζε και τον κόσμο της ομάδας. Ξέχασε μία λεπτομέρεια. Ότι μία (όχι δύο) στραβή σε ένα ματς να συνέβαινε, ήταν αρκετή για να ζητήσει ο κόσμος το κεφάλι του στο πιάτο.
Ανεξάρτητα πάντως από το τι έγινε τότε, ο Τιμούρ δεν μας το έχει συγχωρήσει. Και τώρα είναι έτοιμος να δείξει στο ελληνικό κοινό γενικότερα πόσο λάθος τον είχαμε εκτιμήσει τότε. Θέλει να μας κόψει το δρόμο για το Euro, όπως πιστεύει ότι κάναμε εμείς με την καριέρα του. Μην γελιέστε λοιπόν. Ο Τιμούρ θα λυσσάξει για να μας νικήσει, θα εμφανίσει στο χόρτο 11 καμικάζι που θα βρουν κίνητρο από το πουθενά. Δεν χρειάζεται καμία Κροατία να τους πριμοδοτήσει, από μόνοι τους το περιμένουν καιρό αυτό το ματς στη Γεωργία -και ο Κετσπάγια ήταν ο πρώτος που πανηγύρισε την περασμένη Παρασκευή τη νίκη της Ελλάδας με την Κροατία. Ετσι, έχει νόημα γι’ αυτόν το ματς της Τρίτης.
Ο Τιμούρ καλώς ή κακώς ψάχνει την εκδίκηση του και δεν το κρύβει από κανέναν γνωστό του αυτό. Με όποιο μιλά και εμπιστεύεται τις τελευταίες μέρες, μία κουβέντα λέει: «Τώρα θα μάθουν στην Ελλάδα αν είμαι καλός προπονητής ή όχι»…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: