Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Μήπως είδατε με ποιον πανηγύρισε το γκολ;" (ΦΩΤΟ)

O Γιώργος Σαμαράς μίλησε για την επιστροφή του Φάνη Γκέκα στην Εθνική και τα όσα ακούγονται...
"Μήπως είδατε με ποιον πανηγύρισε το γκολ;" (ΦΩΤΟ)
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στη "SportDay":
Για την εικόνα της Εθνικής στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο
"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί, με πολλές λάθος επιλογές και δίχως καθαρή σκέψη. Στα αποδυτήρια ο κ. Σάντος μάς το είπε ξεκάθαρα: "Βλέπετε ότι πάνε να μας "κλέψουν" το ματς. Κάντε το εσείς!". Μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης με τη φάση του Φάνη (σ.σ: Γκέκας) και την κατοχή μπάλας. Ηταν η σπίθα που μας έλειπε".
Για το αν πιστεύει πως η «γαλανόλευκη» έδωσε απαντήσεις με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο δεύτερο μέρος του αγώνα
"Από την πρώτη στιγμή που ο κ. Σάντος κάθισε στον πάγκο προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Με δουλεμένα πράγματα στις προπονήσεις, με τακτικό προσανατολισμό, με σωστές πάσες. Ο κάθε παίκτης ακολουθεί ευλαβικά τις ανάγκες της θέσης του. Οσον αφορά την άμυνα, δεν νομίζω ότι είναι κακό που ξέρουμε πώς να "ακυρώνουμε" τον αντίπαλο. Απεναντίας, το θεωρώ ευλογία για μία ομάδα".
Για το γεγονός πως είχε να σκοράρει από τις 17 Νοεμβρίου στο φιλικό με την Αυστρία
"Για μένα σημαντικό είναι ότι εδώ και καιρό οι συμπαίκτες μου με στήριζαν. Περίμεναν από μένα πολλά πράγματα και ελπίζω χθες (σ.σ.: προχθές) να τους εξαργύρωσα την εμπιστοσύνη τους. Το 'χαμε όλοι ανάγκη αυτό το γκολ, δεν είναι προσωπικό επίτευγμα. Εξάλλου, εγώ πιστεύω πως στα δύσκολα πάντα ήμουν εκεί για την Εθνική. Τόσο με την Τουρκία όσο και με την Ουκρανία. Για θυμήσου...".
Για τη φάση του γκολ, όταν έμεινε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κροατίας
"Είναι ένα από τα μυστικά των στημένων φάσεων που έχουμε δουλέψει πολλές φορές στις προπονήσεις. Εχω την εντολή από τον προπονητή μου να είμαι εκεί. Το τήρησα και δικαιωθήκαμε. Οι στημένες φάσεις είναι το ατού μας και οι καρποί της δουλειάς μας βγαίνουν στο γήπεδο".
Για την επιστροφή του Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα
"Ο Φάνης έκανε ένα λάθος. Το παραδέχτηκε. Μας ζήτησε συγγνώμη. Το παιδί με την Κροατία έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Οσο για αυτούς που έχουν ακόμη απορίες, ας κοιτάξουν με ποιον πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: