Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ισπανικές "σειρήνες" για "Τόρο", Αβραάμ και Σωκράτη!!

Τις περιπτώσεις των Βασίλη Τοροσίδη. Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εξετάζουν πολύ σοβαρά στην Σεβίλλη.
Ισπανικές "σειρήνες" για "Τόρο", Αβραάμ και Σωκράτη!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο στενός συνεργάτης του Μόντσι Ροντρίγκες στην ομάδα της Ανδαλουσίας, Βίκτορ Ορτα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και είχε στραμμένη την προσοχή του στους δύο διεθνείς αμυντικούς του Ολυμπιακού, αλλά και τον διεθνή στόπερ της Τζένοα, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Βέρντερ Βρέμης.
Οι τρεις παραπάνω παίκτες, που αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας στην πορεία προς την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαίκού πρωταθλήματος του 2012, είχαν προταθεί στην Σεβίλλη και έχουν μπει στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών από τη διοίκηση της άλλοτε κατόχου του Κυπέλλου UEFA.
Ο Τοροσίδης μπορεί να στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού αποχώρησε τραυματίας με τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο, τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα πρέπει να άφησαν αρκετά ικανοποιημένο τον σκάουτερ της ομάδας της Ανδαλουσίας αφού είχαν πολύ καλή απόδοση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: