Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Ακόμη και διακοπή του πρωταθλήματος..."

Απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίσθηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μη μπορώντας να κρύψει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν μάθει όλους τους αντιπάλους τους.
"Ακόμη και διακοπή του πρωταθλήματος..."
"Υπάρχει μία γενική προχειρότητα και με όσα γίνονται στις πειθαρχικές επιτροπές δημιουργείται μία κατάσταση που δεν είναι καθόλου ευχάριστη και απωθεί τον κόσμο από τα γήπεδα", τόνισε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα και πρόσθεσε:
"Ήταν σωστή η απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα στο τέλος Αυγούστου παρά τις εκκρεμότητες που υπήρχαν. Έπρεπε όμως να είχαν ήδη εκδικαστεί οι υποθέσεις και να είχαν τελεσιδικήσει, προκειμένου να είχαμε και τις 16 ομάδες στη Λίγκα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως καλά πράξαμε και άρχισε το πρωτάθλημα. Τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και στη Football League και το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη. Δεν μπορείς να έχεις τους παίκτες να κάνουν τρεις μήνες προετοιμασία...".
Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, σχολίασε: "Οι κενές θέσεις είναι πραγματικά ένα μεγάλο θέμα που μας έχει απογοητεύσει όλους και δείχνει ότι κάτι δεν έγινε σωστά. Σε όλα τα πρωταθληματα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, όμως είναι σημαντικό πρόβλημα που ακόμα δεν ξέρουμε όλους τους αντιπάλους μας. Δεν γνωρίζω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Εάν δεν βρεθεί άμεσα μία λύση, μπορεί να πάμε ακόμα και σε διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο που προσωπικά το απεύχομαι, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστούν όλες οι εκκρεμότητες για να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι αρνητικό και το 'προϊόν' αυτή τη στιγμή δεν είναι ελκυστικό".
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του ΠΑΣ: "Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών αλλά και από το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή μας στη Λίγκα. Και θα το πετύχουμε, αν είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι στα Γιάννενα είναι απαιτητικοί και θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ που πιστεύω ότι έχει την ποιότητα να παίξει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παίζουμε ανοιχτά και στα παιχνίδια με τους 'μεγάλους' αντιπάλους, όπως κάναμε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, όταν παίζεις κατενάτσιο, αρκεί ένα λάθος για να δεχτείς ένα γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: