Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η απάντηση στα "καραγκιοζιλίκια"

Διαβάστε την απάντηση του εκπροσώπου της Arboris Capital, Γιώργου Γεωργίου στον χαρακτηρισμό "αυτά είναι καραγκιζιλίκια" του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Η απάντηση στα "καραγκιοζιλίκια"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "SportDay":
Για τις τελευταίες εξελίξεις: "Θα περιμένουμε μέχρι τις 17 Οκτωβρίου οπότε και θα γίνει η Γ.Σ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το σκεπτικό των μελών του Δ.Σ. να αναλάβουν οι μέτοχοι την ευθύνη. Το βλέπουμε θετικά".
Για τη δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου: "Το μόνο που έχω να πω για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους είναι ότι τους σεβόμαστε απόλυτα. Εχουν τεράστια προσφορά στον σύλλογο και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Μας ικανοποιεί ότι ορισμένοι μέτοχοι, όπως ο κ. Πολέμης και η πλευρά του Βαρδινογιάννη δεν έχουν κλείσει την πόρτα και βλέπουν θετικά την πρότασή μας. Αυτό κάτι σημαίνει. Θα περιμένουμε τη Γ.Σ. και εφόσον δοθεί το "Ο.Κ." θα προχωρήσει το σχέδιο που έχει στο μυαλό της η ηγεσία της εταιρείας".
Για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα: "Να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι οι δύο υποθέσεις είναι συγκυριακές. Δεν έγινε η δική μας, επειδή προέκυψε και ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και κοιτάει το καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: