Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Πογέτ: «Δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαιτησία»


Πογέτ: «Δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαιτησία»

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλησε να κατεβάσει τους τόνους για τη διαιτησία του Στυλιαρά στη Νέα Σμύρνη. «Ήταν δύσκολος αγώνας, ικανοποιητικό το 1-1 λόγω και της κόκκινης που δεχθήκαμε», είπε ο Ουρουγουανός.

Μπορεί και η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιαρά στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογέτ κράτησε... χαμηλά τους τόνους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάποιο παράπονο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ

«Ηταν όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας. Τα είχε όλα. Ποδοσφαιριστές και διαιτητές είχαν να πάρουν πολλές αποφάσεις. Περίπλοκες αποφάσεις. Μετά το 1-1 αν μέναμε με 11 παίκτες θα είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς. Ο Πανιώνιος μας πίεσε και έπρεπε να κάνουμε άμυνα, να τρέξουμε και να κρατήσουμε το σκορ. Ηρθαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το 1-1».

Εχετε κάποιο παράπονο από διαιτησία;

«Δεν έχω κάποιο παράπονο. Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Στις προπονήσεις δεν μου αρέσει να είμαι διαιτητής. Βάζω βοηθό μου για να κάνει τον διαιτητή».

Ένα σχόλιο για όσα γράφονται για την Σουόνσι:

«Δεν ξέρω αν το ξέρετε. Έκανα δηλώσεις πριν λίγες ημέρες για αυτό. Δεν θέλω να ξοδεύω ενέργεια με το αν. Αν συμβεί κάτι θα το σχολιάσουμε. Δεν έχω κάποια πρόταση»

Για τον Πανιώνιο:

«Δουλεύουν πολύ σκληρά. Δουλεύουν όλοι μαζί και είναι συμπαγής ομάδας και έχει πιθανότητες για την 5αδα».

Για το γκολ που ακυρώθηκε;

«Μόλις πίστεψα ότι μέτρησε το γκολ, το χάρηκα, αλλά δεν είδα κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: