Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Καθένας το σερί του…!


Καθένας το σερί του…

Το «13 στα 13» θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει τη 2η νίκη του επί Στραματσόνι.

Συνέχεια στο απόλυτο που έχει χτίσει από την αρχή της σεζόν θέλει να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα – αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Champions League και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης απόψε στο άδειο από κόσμο γήπεδο της Λεωφόρου, έχοντας ως στόχο να κάνει το «2 στα 2» μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντρέα Στραματσόνι. Το σημερινό ματς είναι το πρώτο από τα τέσσερα που έχει τιμωρηθεί η ομάδα για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στους υπόλοιπους της ημέρας, ο Ατρόμητος έχει τον «τελικό» με την Καλλονή στο Περιστέρι, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει τους Φυτανίδη, Γοδόι και Λαζαρίδη. Από την πλευρά τους, Ξάνθη και Βέροια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Ηρακλής-Πανθρακικός 0-0

Μετά από δύο εντυπωσιακές νίκες με Αστέρα και Παναθηναϊκό ο Ηρακλής «κόλλησε» και έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό -που αντιστάθηκε σθεναρά- στο Καυτανζόγλειο.



Πλατανιάς-ΠΑΣ 0-1

Με απόλυτη συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και με τον Γιάκο να «σκοτώνει» με απ' ευθείας φάουλ (17'), ο ΠΑΣ πήρε το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα επί του Πλατανιά.


Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1

Μαχαίρια βγήκαν αλλά όχι νικητής στη Ν.Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στην μπερδεμένη ΑΕΚ, που έμεινε με δέκα για 25’ και το 1-1 αλλά και η διαιτησία του Στυλιαρά αφήνει πικρή γεύση και στους δύο.


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 2) – Παπαδόπουλος
Ξάνθη-Βέροια (17:15, Novasports 3) – Παππάς
Ατρόμητος-Καλλονή (17:15, Novasports 2) – Φωτιάδης
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) – Κουκουλάκης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) – Αρετόπουλος

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος-Πανιώνιος (15:00)
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Καλλονή-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (15:00)
Παναιτωλικός-Ηρακλής (17:15)
ΠΑΣ-Ξάνθη (17:15)
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ-Λεβαδειακός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: