Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ντονγκού και Μολό στη λίστα της ΑΕΚ!


Ντονγκού και Μολό στη λίστα της ΑΕΚ

Ο φορ Ζαν Μαρί Ντονγκού της Μπαρτσελόνα και ο ακραίος Γιοάν Μολό της Σεντ Ετιέν είναι στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη Real News.

Αποφάσεις για τα μεταγραφικά δεν έχουν ληφθεί ακόμη στην ΑΕΚ, ωστόσο πολλοί είναι οι παίκτες που εξετάζονται με ενδιαφέρον και η προσπάθεια ενίσχυσης εστιάζεται στην επιθετική γραμμή, όπου η «Ένωση» φαίνεται να αναζητεί έναν φορ περιοχής, αλλά κι έναν γρήγορο ακραίο.

Τις ανάγκες αυτές καλύπτουν οι Ζαν Μαρί Ντονγκού και Γιοάν Μολό, που σύμφωνα με τη Real News είναι στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης».

Ο πρώτος είναι 20 ετών, Καμερουνέζος, ανήκει στην Μπαρτσελόνα με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 κι αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της μετρώντας φέτος 17 συμμετοχές και 3 γκολ στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Το 2013 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, ωστόσο δεν βρήκε θέση για να παραμείνει σε αυτή.

Ο δεύτερος είναι 26 ετών, Γάλλος, παίζει ως ακραίος επιθετικός, ανήκει στη Σεντ Ετιέν αλλά παίζει δανεικός στην Κρίλια με την οποία έχει 17 εμφανίσεις και 5 ασίστ φέτος, ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Ρωσία. Στο παρελθόν ο άλλοτε άσος της Καέν, της Νανσί και της Σεντ Ετιέν, έχει εξεταστεί από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: