Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Το ξεπερνάει και συνεχίζει…!

Υποχρεωμένος να ξεχάσει τον αποκλεισμό του από το Champions League είναι ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Φρεσκάρει την ομάδα ο Σίλβα.

Το ξεπερνάει και συνεχίζει…Στο παρελθόν οφείλουν να αφήσουν στον Ολυμπιακό την ήττα και τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Champions League.

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς σήμερα υποδέχονται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες έχει μεγαλώσει, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα θέλουν σε κάθε παιχνίδι να ικανοποιούν τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί σήμερα στο φαληρικό γήπεδο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού το 2015.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να καταρρίψουν το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα, προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τους Λονδρέζους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Φορτούνη στα πλάγια.

Ο Ντομίνγκες θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πάρντο, Σεμπά και Σιόβας. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Φουστέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: