Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει να κάνει... θόρυβο!


Θέλει να κάνει... θόρυβο

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει πως είναι στο σωστό δρόμο απόψε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Τα πλάνα του Στραματσόνι. Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλαφούζος.

Συνέχεια στις νίκες, μετά τη Βέροια, αλλά με καλύτερο ποδόσφαιρο θέλει να δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στην έδρα τους για πρώτη φορά μετά από 42 μέρες, αλλά οι άδειες κερκίδες μόνο αίσθηση… γηπεδούχου δεν θα τους δώσουν. Παρ’ όλα αυτά, ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να δει από τους παίκτες του πρόοδο στα πράγματα που δουλεύει στην προπόνηση και να μην επηρεαστούν από τη βουβαμάρα, αλλά να κάνουν «θόρυβο» με την εμφάνισή τους και να πλησιάσουν τη δεύτερη θέση.

Όλα δείχνουν πως ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, ο Βέμερ στο δεξί και ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στόπερ, οι Εσιέν, Ζέκα και Πράνιτς στο κέντρο, με τον Αμπέντ μπροστά τους και επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Πέτριτς, με τον Κλωναρίδη αουτσάιντερ. Εκτός οι είναι οι τραυματίες Μπεργκ και Τελάντερ, όπως και ο Νίνης που αποκλείστηκε από την αποστολή καθώς ο Ιταλός προπονητής θεωρεί πως κάνει το κάτι παραπάνω στις κινήσεις του και θέλησε-προφανώς-να του στείλει ένα μήνυμα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις 17:00, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται εκτός από τον απολογισμού του έτους και τις λεπτομέρειες διαδικασίες για τις εκλογές της επόμενης Παρασκευής, αναμένεται να γνωστοποιήσει και το πλάνο του για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση που υπάρχει και πώς διαμορφώνεται μετά την τελευταία τιμωρία, ενώ θα γίνει λόγος για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: