Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Καμάρας: «Μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»


Καμάρας: «Μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Εγώ έχω στηρίξει τις ελπίδες μου στην ελληνική δικαιοσύνη» τόνισε ο Αριστείδης Καμάρας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ο Αριστείδης Καμάρας μίλησε για μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι έχει στηρίξει τις ελπίδες του στην Ελληνική δικαιοσύνη.

«Έχουμε μια ομάδα, μια ΠΑΕ που αγωνίστηκε να αντιμετωπίσει την μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια μάστιγα αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπε ο κ. πρόεδρος πριν ότι στην FIFA υπήρξε εκκαθάριση μέσα σε λίγες εβδομάδες. Κάτι που εδώ στην Ελλάδα έχουμε ανθρώπους που παραπέμπονται με βουλεύματα και λένε αυτοί να στηρίξουμε το προϊόν. Μια κατάσταση που αντιμετωπίζει κυρίως ο Παναθηναϊκός.

Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν κάνουμε την καλόπιστη κριτική. Πιστεύω και ελπίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη έστω καθυστερημένα θα στείλει τους ανθρώπους εκεί που τους αξίζει. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί. Κάποτε θα αλλάξει και ας ελπίσουμε πως η πολιτεία θα κινηθεί σωστά. Γιατί αν δεν γίνει αυτό δεν υπάρχει ελπίδα. Εγώ έχω στηρίξει τις ελπίδες μου στην ελληνική δικαιοσύνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: