Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Με δύο «δεκάρια» ο Ολυμπιακός!


Με δύο «δεκάρια» ο Ολυμπιακός

Από την αρχή ξεκινάει ο Μάρκο Σίλβα τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκες στο σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Με στόχο το «13 στα 13» στο φετινό πρωτάθλημα υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδια για το 2015 (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί από την αρχή του αγώνα τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από αριστερά προς δεξιά – θα παίξουν οι Μαζουακού, Μποτία, Ντα Κόστα και Ελαμπντελαουί.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο. Στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης με τον Ντουρμάζ, με τον Τσόρι να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο και τον Ιντέγε να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πάρντο, Σεμπά και Σιόβας. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Φουστέρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: