Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ουζουνίδης: «Μετά τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους χαφ»

Στον τρόπο που προσάρμοσε το παιχνίδι του ο Πανιώνιος αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτηρίζοντας δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ.

Ουζουνίδης: «Μετά τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους χαφ»Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Πανιώνιου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στο πως η ομάδα του αγωνίστηκε ώστε να «μπλοκάρει» τον άξονα της ΑΕΚ, που όπως τόνισε είναι ο καλύτερος μετά από αυτόν του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για την φάση του Μπουμάλ (87’), όπου οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν πέναλτι.

Αναλυτικά:

«Έγινε πολύ καλό ματς για να το παρακολουθήσεις. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, όμως είχε αμφισβητούμενες. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, είχαμε προβλήματα στον άξονα. Υπήρχαν οι Μάνταλος, Γιόχανσον, Σιμόες και με τον Τζιμπούρ είχαν υπεραριθμία. Βάλαμε γκολ με Μπουμάλ και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε και με παίκτη παραπάνω δεν είχαμε καθαρό μυαλό και τύχη για να βάλουμε δεύτερο γκολ.

Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και με τους παίκτες των δύο ομάδων να δουλεύουν πολύ. Είχε μονομαχίες, αλλά δίχως ποιότητα. Αυτά αρέσουν στον κόσμο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς είμαστε ψηλά και γίνεται δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοια ματς γιατί μας υπολογίζουν. Το έχουμε καταφέρει. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοια ματς εντός έδρας. Ότι καλό έρθει, ας έρθει. Θέλουμε τον κόσμο συνέχεια κοντά μας.

Η ΑΕΚ οργανώθηκε στα τελευταία λεπτά πίσω, και δεν μας απείλησε μπροστά. Αντέδρασαν καλά οι αμυντικοί της και είχαν συγκέντρωση. Για την φάση του Μπουμάλ δεν είμαι 100% σίγουρος. Στο τελευταίο κομμάτι η ΑΕΚ οργανώθηκε. Μετά τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους χαφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: