Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…»

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…»
Αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν από τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Νίκλας Μπέντνερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου. Στόχος του Δανού στράικερ είναι να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και να μην περιοριστεί το έργο του μόνο στην προπονήσεις των «μπιανκονέρι».

«Η πρώτη μου αίσθηση είναι ότι είμαι στον καλύτερο σύλλογο σε ολόκληρη την Ιταλία. Η μεταγραφή αυτή έχει έρθει την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου. Έχω παίξω απέναντι σε αρκετές ομάδες από την Ιταλία και είναι πολύ δυνατές στο κομμάτι της τακτικής», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε.

«Από την πλευρά μου, θα φέρω ενθουσιασμό, μεγάλη προθυμία και μεγάλη καρδιά. Θέλω να δείξω πολλά μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάμε μόνο εκτός αυτού, όπως συνήθιζα στο παρελθόν. Ξέρω ακριβώς πως έπαιζε ο Αντόνιο Κόντε, αφού ήταν ένας φανταστικός παίκτης και τώρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής».

Καταλήγοντας, ο Μπέντνερ τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και υπερήφανο να φοράω αυτή την φανέλα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω πολλά γκολ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: