Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί του έδειξε κόκκινη κι όχι πράσινη;

Δεν χωράει καμία αμφιβολία. Για το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ φταίει -φυσικά- αποκλειστικά ο Σιδηρόπουλος, που απέβαλε τον Κατσουράνη και κανένας άλλος. Γράφει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
Γιατί του έδειξε κόκκινη κι όχι πράσινη;
Ο Ολυμπιακός και η «παράγκα» της ΕΠΟ βάλανε πάλι το χέρι τους -όπως στην πρεμιέρα- και αυτήν τη φορά σταμάτησαν τους «πράσινους»
Αλλωστε, ο διαιτητής «δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του», όπως προφητικά ανέφερε έγκαιρα και καίρια μία ολόκληρη ώρα πριν από την έναρξη (!) του ματς η ανακοίνωση της μεγαλομετόχου Παναθηναϊκής Συμμαχίας!
Ανακοίνωση που έβγαλαν επειδή -όπως έγραψαν- το διάβασαν στην «Πράσινη» και στο leoforos.gr! Για να μη λένε και οι φαρμακόγλωσσοι ότι στο «τριφύλλι» τα ανακαλύπτουν κατόπιν εορτής, όπως την περασμένη αγωνιστική. Τώρα τα προλέγουν, οσφραίνονται τις παγίδες
Το 'πε, εξάλλου, και ο Μπαρμπαρούσης στις δηλώσεις του στη Nova. Σε άπταιστα αγγλικά (αφού τα ελληνικά του δεν ενδείκνυνται) υπερασπίστηκε τον Κατσουράνη, που «κάτι είπε στον διαιτητή, αλλά δεν νομίζω ότι άξιζε να αποβληθεί», όπως χαρακτηριστικά τόνισε! Δεν έχω πια καμία αμφιβολία, ο Κατσουράνης -για να το καταλάβει τόσο καλά και ο Μπαρμπαρούσης- την έπεσε στο Σιδηρόπουλο εις την αγγλική
Παραδόξως, πάντως, ο Φερέιρα στις πρώτες του δηλώσεις και ο Πίντο δεν αναφέρθηκαν στον Κατσουράνη και στον διαιτητή (να συμμορφωθούν άμεσα, χαλάνε την πιάτσα)! Ο προπονητής κάτι ψέλλισε μόνο για την κούραση, ενώ οι παίκτες του ορθά σημείωσαν ότι σ' αυτό το επίπεδο ομάδας και επαγγελματιών δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ότι αγωνίστηκαν Σάββατο - Τρίτη - Παρασκευή
Αν και υποψιάζομαι πως αν δεν είχαν τόσο δόλια καταπονηθεί, τότε ούτε ο Κατσουράνης θα χάζευε νωχελικά τον Πατσατζόγλου να βγάζει σέντρα ούτε ο Σπυρόπουλος θα κοίταγε αφηρημένα τον Ντε Βινσέντι να πιάνει εναέριο βολέ στο 1-1. Και επιπλέον, ο Πετρόπουλος ίσα που θα είχε κάνει χατ τρικ αντί να χάνει τα άχαστα (τι; Δύο ευκαιρίες έχασε; Ε, και; Ξεκούραστος θα είχε κάνει και 3η και 4η και 5η κι όσες γουστάρει)
Κοντολογίς, δεν φταίει το «λιπόβαρο» υλικό ούτε οι εμπνεύσεις και τα ανακατέματα του Φερέιρα. Α, πα πα! Οι διαιτητές, η Super League, οι αντίπαλοι που παίρνουν δανεικούς από τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ, τα ΜΜΕ και μπόλικοι ακόμα «σκοτεινοί εχθροί» φταίνε. Αφού το γράφει ο συντάκτης των ανακοινώσεων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, δεν γίνεται να είναι αλλιώς.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: