Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δοκιμασία για τους πρωταθλητές!!

Δοκιμασία για τους πρωταθλητές
Με νίκη θέλει να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, η οποία για τη 2η μέρα της Serie A, φιλοξενείται στο «Φρίουλι» από την Ουντινέζε. Αρκετές απουσίες -συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης του Κόντε- για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι όμως έχουν αρκετά γεμάτο ρόστερ για να τις καλύψουν.

Την ομάδα θα κοουτσάρει και σε αυτό το ματς ο Καρέρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του Τζιοβίνκο, Λούσιο, Πέπε και Κάσερες. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν εντός έδρας τη Γιουβέντους τα τελευταία δύο χρόνια, ψάχνουν τους πρώτους τους φετινούς βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν 2-1 από τη Φιορεντίνα.

Το πιο ενδιαφέρον ματς –βάσει ονομάτων- της 2ης αγωνιστικής είναι εκείνο που θα διεξαχθεί στο «Μεάτσα», όπου η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα. Ο Στραματσιόνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαϊκόν, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στον πάγκο των «Ρωμαίων» αναμένεται να βρεθεί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Χωρίς τους τραυματίες Πάτο-Ρομπίνιο, αλλά με τον Μπόγιαν βασικό η Μίλαν θα προσπαθήσει στην έδρα της Μπολόνια να ξεπεράσει την ήττα-σοκ από τη Σαμπντόρια στην πρεμιέρα, ενώ ενδιαφέρουσα λογικά θα γίνει στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Φιορεντίνα.

Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Europa League, Λάτσιο, υποδέχεται την Παλέρμο και ο τεχνικός των «λατσιάλο», Πέτκοβιτς, λογικά θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και πιθανότατα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Μαρκέτι, Κονκο, Μπιαβα, Ντίας, Λούλιτς, Γκονζάλες, Λεντέσμα, Ερνάνες, Καντρέβα, Κλόζε, Μάουρι.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο, 1/9

Τορίνο-Πεσκάρα (19:00)
Μπολόνια-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 2/9 (21:45)

Ουντινέζε-Γιουβέντους (19:00)
Κάλιαρι-Αταλάντα
Κατάνια-Τζένοα
Ίντερ-Ρόμα
Λάτσιο-Παλέρμο
Νάπολι-Φιορεντίνα
Πάρμα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Σιένα

Η επόμενη αγωνιστική (16/9):

Μίλαν-Αταλάντα
Κιέβο-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κατάνια
Τζένοα-Γιουβέντους
Νάπολι-Πάρμα
Παλέρμο-Κάλιαρι
Πεσκάρα-Σαμπντόρια
Ρόμα-Μπολόνια
Σιένα-Ουντινέζε
Τορίνο-Ίντερ




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: