Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Με αλλαγές στην αποστολή!!

Με αλλαγές στην αποστολή
Την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος της προπόνησης την Παρασκευή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ο νεοαποκτηθείς Νούνο Κοέλιο και ο Νίκος Ψυχογιός. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Δημήτρης Ασλανίδης.

Το μυαλό όλων στους «κίτρινους» είναι στο εντός έδρας ματς με τους Κρητικούς, οι οποίοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε στους παίκτες του, τους 20 που θα έχει στη διάθεση του, παίρνοντας για πρώτη φορά μαζί του τους Κοέλιο και Ψυχογιό που κρίθηκαν έτοιμοι να βοηθήσουν αυτή τη φορά. Χωρίς τις υπηρεσίες του Δημήτρη Ασλανίδη θα παραταχθεί ο Άρης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή του Άρη: Βελλίδη, Διούδη, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδη, Γιαννίτση, Γιαννιώτα, Γκέσιο, Καζναφέρη, Κανούλα, Καπετάνο, Νταμαρλή, Μαργαρίτη, Ψυχογιό, Οικονομόπουλο, Παντίδος, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνά και Τριανταφυλλάκο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: