Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Αγκαλιάστε την νέα ομάδα του Άρη»

«Αγκαλιάστε την νέα ομάδα του Άρη»
Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο το Άρη να δώσει το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρώτη εφετινή εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή, 18:15), εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ υπενθυμίζονται οι τιμές των εισιτηρίων αλλά και οι τρόποι που μπορούν οι φίλοι των «κιτρίνων» να τα προμηθευτούν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. ξεκίνησε. Το πρώτο επίσημο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο νέος και πλήρως ανανεωμένος ΑΡΗΣ μπροστά στον κόσμο του, ο οποίος θα πρέπει να αγκαλιάσει και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Το χρειάζεται η ομάδα, το χρειάζονται αυτά τα παιδιά.

Ως γνωστόν, τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κόσμου σε μειωμένες τιμές, εναρμονισμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Διατίθενται από το ARIS MOBILE, ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: