Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Βιλανόβα: «Δεν θα μας ταίριαζε ο Φαλκάο»

Βιλανόβα: «Δεν θα μας ταίριαζε ο Φαλκάο»
Εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αλλά όχι ιδανικό για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τον Ρανταμέλ Φαλκάο ο Τίτο Βιλανόβα. Ο Κολομβιανός φορ μετά το χατ-τρικ που πέτυχε με την Ατλέτικο κόντρα στην Τσέλσι μπήκε ακόμη περισσότερο στο μάτι των «μεγάλων» ομάδων, αλλά φαίνεται πως οι Καταλανοί δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.

«Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι για την Μπαρτσελόνα. Θα έπρεπε να αλλάξουμε αγωνιστικό στυλ για να μας ταιριάζει και στον κόσμο αρέσει ο τρόπος που παίζουμε», τόνισε ο προπονητής της «Μπάρτσα».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλένθια είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε να φτάσουμε στους εννέα βαθμούς. Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα και παρότι άλλαξε αρκετούς παίκτες μπορεί να εκμεταλλευτεί καλά τους χώρους».

Αναφορικά με την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ, δήλωσε: «Υπάρχουν τομείς που θα πρέπει να βελτιωθούμε. Τόσο στην άμυνα, όσο κι επιθετικά, για να σκοράρουμε περισσότερο. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε σε τέτοια θέση, αλλά αντιδράσαμε καλά».

Τέλος, σχολιάζοντας την ανάδειξη του Ινιέστα σε κορυφαίο παίκτη της σεζόν στην Ευρώπη απέναντι σε Μέσι και Ρονάλντο, ο Τίτο Βιλανόβα ανέφερε: «Καθένας από τους τρεις θα μπορούσε να κερδίσει, είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες. Ο Αντρές έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Ισπανίας, ενώ ο Μέσι πέτυχε πολλά γκολ. Και ο Ρονάλντο θα μπορούσε να πάρει το βραβείο. Πάντως το άξιζε ο Αντρές».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: