Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Χωριάτης» ο Μπεντεκέ!

«Χωριάτης» ο Μπεντεκέ
Στην απόκτηση του Κριστιάν Μπεντεκέ από την Γκενκ προχώρησε η Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των επτά εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους το νεαρό Βέλγο φορ!

Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έψαχνε εδώ και αρκετές ημέρες μια προσθήκη για την γραμμή κρούσης και ο 21χρονος επιθετικός αποτέλεσε τελικά τον… εκλεκτό.

Η διοίκηση της Βίλα ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με την αντίστοιχη της Γκενκ και η συμφωνία «έκλεισε» τελικά στα επτά εκατομμύρια λίρες, με τον Μπεντεκέ να αφήνει για πρώτη φορά το Βέλγιο, δοκιμάζοντας την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 21χρονος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Γκενκ με την οποία σημείωσε 19 γκολ σε σύνολο 37 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Βελγίου. Με την ανδρών μετρά 5 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει μία φορά!

Παράλληλα οι «χωριάτες» προχώρησαν και στην απόκτηση και του 22χρονου χαφ της Κρου, Άσλεϊ Γουέστγουντ έναντι δύο εκατομμυρίων λιρών!



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: