Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πατσατζόγλου: «Καλή ευκαιρία να παίρναμε και τη νίκη»

Πατσατζόγλου: «Καλή ευκαιρία να παίρναμε και τη νίκη»
Χαρούμενος από το βαθμό ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

Ωστόσο, στον Έλληνα τεχνικό μένει μια πικρία, καθώς θα μπορούσε ο ΠΑΣ να είχε κερδίσει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν είχε τη τύχη με το μέρος του, όπως τόνισε ο άσος του «Άγιαξ της Ηπείρου».

«Μετά την αποβολή του Κατσουράνη είχαμε καλές αντεπιθέσεις και ήταν μια καλή ευκαιρία να παίρναμε ακόμα και τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία, γιατί είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και πιστεύω ότι αξίζουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας. Πήραμε χρυσό βαθμό και συνεχίζουμε. Το γκολ του ντε Βινσέντι μας βοήθησε πολύ στο σημείο που μπήκε και μάλιστα στην αρχή του δεύτερου μέρους ήμασταν καλύτεροι».

«Είχαμε πολλούς διαδρόμους προς την άμυνα του Παναθηναϊκού, κρατήσαμε τη μπάλα μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα και αν είχαμε περισσότερη τύχη, θα βάζαμε ακόμα ένα γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί στις φάσεις του Παναθηναϊκού και πήραμε την ισοπαλία. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για το κάθε παιχνίδι. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: