Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Χρυσάφι» στα χέρια του Άρη!

Η ομάδα Νέων (Κ20) του Άρη πανηγύρισε και τυπικά την Τετάρτη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γεμίζοντας με υπερηφάνεια την κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά και δίνοντας μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Και όχι το μακρινό.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη, μετά τη στέψη των πρωταθλητών είναι το σημείο αναφοράς της κατάστασης και των σκέψεων που επικρατεί στον σύλλογο.

«Ελπίζουμε αυτός ο τίτλος να είναι ο προπομπός για να ζήσουμε τέτοιες μεγάλες στιγμές και με την πρώτη ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του Άρη, υπογραμμίζοντας με νόημα: «Εμείς σαν διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να ενθαρρύνουμε τέτοιες προσπάθειες και ευχόμαστε κάποια από αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν μια μέρα την ανδρική ομάδα».

Αυτά λέει η θεωρία στους κίτρινους. Η ευχή του προέδρου, όπως όλα δείχνουν θα γίνει και πράξη. Η ομάδα έχει στα χέρια της αρκετό ποδοσφαιρικό... «χρυσάφι» και δεν σκοπεύει να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Ευτυχής συγκυρία για τους κίτρινους αποτελεί το γεγονός ότι υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ο Σάκης Τσιώλης, ένας προπονητής που έχει δείξει, αλλά έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ότι είναι αποφασισμένος να αντλήσει υλικό από τη συγκεκριμένη... δεξαμενή, προσθέτοντας σημαντικές μονάδες στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Κατίδης, Αγγελούδης, Οικονομόπουλος, σε συνδυασμό με τους Αγτζίδη, Μπουγαΐδη αποτελούν μια πρώτη «μαγιά» και από κει και πέρα, με τον Τσιώλη να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις, θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια αξιοποίησης των...  πρωταθλητών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: