Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«OrgasMou» στα ισπανικά έντυπα πρόσφερε ο Μέσι




Σε χρώματα «μπλαουγκράνα» ο ισπανικός τύπος.Η νύχτα που άπαντες… λησμόνησαν το Κόπα ντελ Ρέι και (ξανά) παραδόθηκαν στην ποδοσφαιρική τρελοπαρέα του Λιονέλ Μέσι, έφερε ένα πρωινό σε ρυθμούς…. καταλανικούς, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των Ιβήρων.

Ξεκινώντας από την αμιγώς καταλανική «Sport.es», η οποία στο πρωτοσέλιδο της έχει τίτλο : «El puto amo es Messi». Ο εν λόγο τίτλος υπήρχε από το βράδυ της Τετάρτης στην ιστοσελίδα και σημαίνει : «Το γ….. αφεντικό είναι ο Μέσι». Αποτελεί την απάντηση στον Ζοσέ Μουρίνιο, με βάση μια παρόμοια δήλωση προ ημερών του Πεπ Γκουαρντιόλα:


Παράλληλα, στο σκίτσο που δημοσιεύεται με την εφημερίδα, ο Ισπανός καλλιτέχνης «Caye»… ζωγράφισε! Έχε δανειστεί το προσωνύμιο «Μου» για το προπονητή της Ρεαλ, βάζοντας στο στην λέξη «orgasm»! Είναι ενδεχομένως η πιο γλαφυρή περιγραφή της νύχτας… πάθους στο Μπερναμπέου:



Για έκσταση κάνει λόγο η «El mundo deportivo» στην πρώτη της σελίδα, αποθεώνοντας τους θριαμβευτές της Μαδρίτης. Παράλληλα στο σκίτσο που υπάρχει μέσα στην έντυπη έκδοση, απεικονίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός των «μερένγκες», να στήνει φράγματα μπροστά από την εστία της Ρεαλ, μήπως και… γλιτώσει τα χειρότερα!





Η καθόλα κατιγιάνικη «Marca» αναρωτιέται στον τίτλο της «Por gue», δηλαδή «γιατί;», αναφερόμενη στην κόκκινη κάρτα του Πέπε. Προφανώς ουδείς από τους συντάκτες του εντύπου είδε την σκαριά του αμυντικού της Ρεαλ, να προσγειώνεται με δύναμη και…. Θέληση στο πόδι του Ντάνιελ Άλβεζ, εξού και η… απορία:



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «AS» , σε μια απόδειξη έλλειψης σεβασμού στους νικητές της αναμέτρησης:



Ήταν άλλη μια... ζόρικη νύχτα για τους Μαδριλένους, που τα τελευταία τρια χρόνια στα ντέρμπυ με την Μπαρτσελόνα, μετρούν 20+ τέρματα παθητικό (!).Ο Μουρίνιο δεν έφτασε και για άλλη μια φορά (οπως λένε και οι ίδιοι οι Ισπανοί) το αντι-ποδόφαιρο έχασε κατά κράτος απο το... ποδόσφαιρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: