Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Μουρίνιο: Νέα διαμάχη με προηγούμενα (;)

«Δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ, γιατί αυτό είναι που μου ζητάνε», δήλωσε ο Πορτογάλος «καρφώνοντας» τον συμπατριώτη του προπονητή και αναζωπυρώνοντας μία κόντρα που έχει προηγούμενα.

Μπορεί τους δύο άνδρες να συνδέει μία... χώρα, καθώς και οι δύο κατάγονται από την Πορτογαλία, αλλά αν και πλέον βρίσκονται στην ίδια ομάδα, φαίνεται ότι δεν έχουν ξεπεράσει τα παλιά.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο στην Τσέλσι.

«Φαίνεται ότι απαγορεύεται να σφυρίζουν πέναλτι κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είχε δηλώσει τότε ο προπονητής, με τον νυν παίκτη του να απαντά: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα παράπονα του Μουρίνιο για τη διαιτησία, γιατί όλος ο κόσμος ξέρει πώς είναι, πάντα έχει κάτι να πει γιατί δεν ξέρει να δέχεται τις αποτυχίες του».

Φυσικά, οι δηλώσεις δεν έμειναν χωρίς απάντηση από τον «Special One»: «Αυτός δεν είναι καν πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα σε μένα και αυτόν. Είναι ένα παιχνίδι όπου ένα παιδάκι έκανε κάποιες δηλώσεις χωρίς να δείξει ούτε ωριμότητα ούτε σεβασμό, κάτι που οφείλεται στην δύσκολη παιδική ηλικία που είχε, το γεγονός ότι δεν πήρε την κατάλληλη εκπαίδευση, όλα αυτά συνέβαλαν, γι` αυτό πιστεύω ότι έπρεπε να του απαντήσω, αφού και ο Σερ Άλεξ θεώρησε ότι έπρεπε να προστατέψει το παιδάκι του».

Λίγο καιρό αργότερα, όταν το όνομα του Μουρίνιο ακουγόταν για διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων», ο CR7 ρωτήθηκε σχετικά μην κρύβοντας για ακόμη μία φορά την... αντιπάθειά του: «Δεν μιλάω για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αν με ρωτήσουν για τον Σερ Άλεξ, θα τους πω ο,τιδήποτε, αλλά δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στον Μουρίνιο».

Και η μάχη των δηλώσεων συνεχίστηκε, αυτή τη φορά με τον Μουρίνιο να χαρακτηρίζει «ψεύτη» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Ρονάλντο λέει ότι είναι ψέμα ότι δεν σφυρίζουν πέναλτι σε βάρος της Μάντσεστερ, τότε λέει ψέματα. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να μάχεται κόντρα στα γεγονότα. Αν είναι ψεύτης, δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο που θέλει».

Άραγε μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Πορτογάλου άσου, ξεκινά ένας νέος πόλεμος, εμφύλιος αυτή τη φορά;
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: