Στην Ελλάδα των θαυμάτων κανείς δεν περίμενε κάτι άλλο! Μια υπόθεση που... εκκρεμεί από τις 19/2 κι έγινε μπαλάκι ανάμεσα σε ΕΠΟ-Superleague χαρακτηρίστηκε τελικά «απαράδεκτη» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκε! Επίπληξη σε Μπέο!
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορούνταν για συμπεριφορές στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 19 Φεβρουαρίου. Τελικά αφού η ΕΠΟ εξέτασε την υπόθεση και δήλωσε αναρμόδια η πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας αθώωσε τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς χαρακτήρισε απαράδεκτη την πρόταση του εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι για το συγκεκριμένο αδίκημα έχει επιβληθεί ποινή από την συγκεκριμένη επιτροπή!

Έτσι τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με την αιτιολογία της ύπαρξης του δεδικασμένου. Με επίπληξη τιμωρήθηκε για την μία υπόθεσή του και με 15 χιλ. ευρώ για την άλλη ο Αχιλλέας Μπέος.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  30ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π.Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ. Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π.Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α.Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε» : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Π. Γιαννόπουλο τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)»: Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου.

Οι παρακάτω αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική

Α)  ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ.Α.Μπέου:  επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Άρης αναβλήθηκε.