Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Ρίο, το clasico και η Εθνική Ελλάδας!

Αναλυτικά οι κυριότερες ατάκες του στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως τις ανέγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
 «Επιτέλους! Ώρα για Τσάμπιονς Λιγκ! Προβλέπω σκορ 1-1 με σκόρερς τους Ρονάλντο και Βίγια. Οι περισσότεροι βλέπω ότι προβλέπετε νίκη της Ρεάλ.
Μεγάλη απώλεια ο Ινιέστα για την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να αλλάξει μόνος του την τύχη ενός αγώνα».
Για τον Πέδρο ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος:
«Αυτή η βουτιά ήταν ανέκδοτο. Θα πρέπει να ντρέπεται. Νομίζω ότι ο Πέδρο όταν το ξαναδεί θα αναρωτηθεί γιατί ακριβώς το έκανε αυτό. Οι παίκτες του ράγκμπι μάλλον θα γελάνε».
Για την τακτική των ομάδων αλλά και την εθνική Ελλάδας:
«Οι παίκτες της Ρεάλ δεν παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο όμως κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν την πρόκριση. Και η Ίντερ είχε πάρει με παρόμοιο τρόπο το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τη θαύμασα ποτέ αλλά σεβάστηκα τον τρόπο της».
Δεν κερδίζεις τίποτα με το όμορφο ποδόσφαιρο. Στην ιστορία μένεις με τα τρόπαια. Η Ελλάδα κατέκτησε το Euro. Δεν ήταν ευχάριστος στα μάτια ο τρόπος παιχνιδιού της όμως οφείλεις να την παραδεχτείς».
Για τον τραυματισμό του Ντάνι Άλβες στη φάση αποβολής του Πέπε:
Αν με δείτε ποτέ να με μεταφέρει έξω φορείο και έπειτα να μπαίνω μέσα τρέχοντας τότε σας δίνω όλους το ελεύθερο να έρθετε και να μου κάνετε τάκλιν.
Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα κάνει το 1-0
Γκολ ο Μέσι. Τέλος ο αγώνας.
Μου αρέσει πολύ να βλέπω μία τεχνική ομάδα να προσφέρει θέαμα. Το ίδιο όμως μου αρέσει να βλέπω τη μεταμόρφωση μίας ομάδας από το ένα άκρο στο άλλο για να πετύχει το σκοπό της».
Το τελευταίο του μήνυμα σήμερα το πρωί:
Ξύπνησα κουρασμένος γιατί κάθισα μέχρι αργά να δω τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο. Άξιζε τον κόπο. Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν χρέωση ανά άτομο που την παρακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: