Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Γιάννης Ιωαννίδης στο The Player: «Με ακούσατε να πω ότι κατεβαίνω;»


Ο Άρης ετοιμάζεται για τις εκλογές της ΠΑΕ μέσω των διαδικασιών της Λέσχης (11 Μαΐου θα γίνει στο Βελλίδειο η γενική συνέλευση) και μέχρι αυτήν την ώρα, μόνο σενάρια και φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Με βάσει αυτά, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι στις εκλογές θα κατέβουν δυο ψηφοδέλτια, το ένα με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιαδη. Το άλλο θα συγκροτείται από μια ομάδα μελών της Λέσχης, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν τα δικά τους πιστεύω για την διοίκηση των κίτρινων και ενδεχομένως τις ενστάσεις τους. 

Πριν από λίγες μέρες, υπήρξαν άλλα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ο Γιάννης Ιωαννίδης μελετούσε το ενδεχόμενο να εμπλακεί στις εκλογές, ακόμη και με τη σύσταση δικού του ψηφοδέλτιου. Σε πρώτη φάση, το... περιβάλλον του διέψευσε κάθε τέτοια εξέλιξη, θεωρώντας «άνθρακες τον θησαυρό» και το θέμα ως «μη υπαρκτό».

Το The Player επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης με τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ και κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Τον εντοπίσαμε την ώρα που έβγαινε από τη Βουλή (όντας βουλευτής Θεσσαλονίκης) και δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί δείχνοντας από τον τρόπο που μιλούσε, ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα να εμπλακεί στα διοικητικά των κίτρινων...

Κατά το τηλεφώνημα που του κάναμε, σημειώθηκε ο παρακάτω διάλογος:

- Κύριε Ιωαννίδη, οι φήμες στη Θεσσαλονίκη σας φέρουν υποψήφιο να εμπλακείτε στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης...

«Πάλι τα ίδια; Τα είπαμε αυτά επανειλημμένως. Τόσα χρόνια όταν έχω να πω κάτι, το λέω εγώ ο ίδιος. Τόσα χρόνια δεν με ξέρετε; Ποτέ στη ζωή, δεν έβαλα μπροστά τρίτους. Μιλάω ο ίδιος, για θέματα που με αφορούν»

- Υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή;

«Δεν υπάρχει κάτι, να το ξεκαθαρίσουμε. Αν και όταν υπάρξει να περιμένετε να μιλήσω εγώ ο ίδιος. Ακούσατε εγώ να πω κάτι σχετικό;»

- Όχι, γι' αυτό ενοχλούμε εσάς, απευθυνόμαστε στην... πηγή, για να μας πείτε τι συμβαίνει...

«Οπότε σας είπα, αυτά που σας είπα. Είναι αρκετά»

- Δεχθήκατε ενοχλήσεις από κάποιους παράγοντες ή άλλους ενδιαφερόμενους;

«Δεν θέλω να μπω σε αυτά τα παιχνίδια, δεν βοηθούν κανέναν. Η θέση μου είναι σαφής... Σας παρακαλώ πολύ, ας το κλείσουμε εδώ το θέμα»

- Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη...

«Αληθώς Ανέστη, χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: