Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μετά αντιτίμων και… ανταλλάγματος

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο της Καβάλας και πολύ περισσότερο στην υπόθεση του Αμπντούν. Για τον Αλγερινό μέσο κυκλοφορούν καθημερινά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, αλλά και του Ολυμπιακού.

Το τελευταίο σενάριο αφορά την πιθανή παραχώρηση του ακραίου χαφ στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τη σκέψη, ωστόσο, του ανταλλάγματος… Οι ιθύνοντες των «αργοναυτών» εξετάζουν την περίπτωση μετακόμισης του Μανώλη Μονιάκη στη μακεδονική πόλη, υπό τη μορφή του δανεισμού. Γεγονός, που προκρίνει τους Πειραιώτες στην κούρσα απόκτησης του Αμπντούν, έναντι της τουρκικής Μπούρσασπορ, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, πάντως, στις τάξεις της Καβάλας υπάρχουν και τα θέματα των Ντουγκλάο, Ονουάτσι, για τους οποίους υπάρχει… ζωηρό ενδιαφέρον από συλλόγους εντός κι εκτός Ελλάδας, με τις επικείμενες προτάσεις να φαντάζουν ως θέμα χρόνου για να κατατεθούν στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: