Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

10-3 υπέρ των playoffs

Ο Βασίλης Οικονομίδης πρότεινε να αναβληθούν τα playoffs, αλλά οι ομάδες με ψηφοφορία 10-3 αποφάσισαν να διεξαχθούν κανονικά με την ισχύουσα βαθμολογία, αλλά όλα είναι υπό αίρεση στο ΑΣΕΑΔ!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε κατά τη συνεδρίαση του Συνδέσμου πως «δεν μπορούμε να διεξάγουμε τα πλει οφ, γιατί δεν ξέρουμε την τελική κατάταξη των θέσεων 5-8, αν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Ακόμα και αν συμφωνήσουμε να συνεχίσουμε με τη βαθμολογία ως έχει, το ΑΣΕΑΔ μπορεί να μας βγάλει παράνομους».

Παρόλα αυτά, όταν τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ κλήθηκαν να ψηφίσουν για την τύχη των playoffs αποφάσισαν με 10-3 να συνεχιστεί ως έχει η τελική φάση του πρωταθλήματος βάσει της ισχύουσας βαθμολογίας.


Υπέρ της διεξαγωγής των playoffs με τα ζευγάρια που ήδη υπάρχουν ψήφισαν οι: ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Κολοσσός, ΑΕΚ, Περιστέρι, Ίκαρος, Μαρούσι, Καβάλα και ΕΟΚ. Αντιθέτως, υπέρ της αναβολής των playoffs ψήφισαν οι: Ηλυσιακός, Ηρακλής και Πανιώνιος.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν κατά πλειοψηφία και ενώ δεν έχει κατατεθεί προσφυγή ακόμα, άρα ο ΕΣΑΚΕ δεν είναι παράνομος ακόμα. Ο Ηλυσιακός βέβαια, έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή μέσα στις επόμενες 48 ώρες και οι παράγοντες του διαβεβαίωναν ότι θα ασκήσουν.

Η απόφαση ωστόσο, αφορά τις θέσεις 1-8 και αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τις θέσεις 9-14. Όσοι ψήφισαν παραιτούνται τους δικαιώματος να προσφύγουν μελλοντικά. Όσοι δεν ήταν εδώ (απουσίαζαν Παναθηναϊκός και Άρης) οφείλουν να πειθαρχήσουν. Για το αν τελικά θα μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία ή θα ανέβει ομάδα από την Α2, στο ΕΣΑΚΕ δηλώνουν αναρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: