Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επαφές για συνεργασία με Καντάφι η McLaren!

Σε προχωρημένες συζητήσεις για οικονομική συνεργασία με την οικογένεια Καντάφι είχε βρεθεί η McLaren, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».
Επαφές για συνεργασία με Καντάφι η McLaren!
Οι επαφές είχαν φτάσει μέχρι και στο στάδιο για το πώς θα εμφανιζόταν το μονοθέσιο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Formula 1, με τη διαφήμιση «Visit Libya» για να προωθηθεί ο τουρισμός στη χώρα, ένας τομέας που δραστηριοποιείται σε πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό επίπεδο ο γιος του Λίβυου ηγέτη, Σαΐφ.
Ρόλο μεσάζοντα στις επαφές με την οικογένεια Καντάφι είχε αναλάβει ο Άλεξ Γουότερς, οδηγός της Formula 3, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο για τα χρήματα που θα εισέπραττε εφόσον ολοκληρωνόταν η συμφωνία με την αγγλική ομάδα, ωστόσο το ενδιαφέρον από τον Σαΐφ Καντάφι «πάγωσε».
Η «Daily Mail» αναφέρει πως έχει στην κατοχή της e-mail που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές, αλλά σε αυτά δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της McLaren ή κάποιου στελέχους της. Hη ομάδα της Formula 1 ανέφερε μέσω εκπροσώπου της πως «… δεν έγινε καμία συνάντηση της ομάδας με εκπροσώπους του ομίλου επιχειρηματιών από τη Λιβύη και η συμφωνία ποτέ δεν προχώρησε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: