Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μπρέσκα: «Θέλω ΠΑΟΚ»!!

Με τον ΠΑΟΚ θέλει να αγωνιστεί ο Μάριο Μπρέσκα στην πρώτη αγωνιστική του ερχόμενου μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, καθώς όπως δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής, «γιατί είχαμε χάσει άδικα και θέλουμε να τον νικήσουμε»…

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του έμπειρου φορ των «ερυθρόλευκων»:

«Γράψαμε ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα στην πρώτη της χρονιά στην Σούπερ Λίγκα να συμμετέχει στα play off. Το δεύτερο γκολ που σημείωσα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ ωραίο, όμως χαίρομαι που βοήθησα να φτάσουμε σε μία σπουδαία νίκη.

Στα play off θα δώσουμε έξι ματς με μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω την πρώτη αγωνιστική να αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί είχαμε χάσει άδικα και θέλουμε να τον νικήσουμε».

Από τη μεριά του, το μέλος της βολιώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος, υποστήριξε: «Θέλω να συγχαρούμε τον Μπρέσκα, που απέδειξε τη μεγάλη του κλάση με τα γκολ που πέτυχε στο δεύτερο γύρο. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον ευχαριστούμε για τα όμορφα γκολ και του χρόνου εύχομαι να μας χαρίσει ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές.

Η καλή πορεία της ομάδας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει μερίδιο σε αυτό. Η φίλαθλη Ελλάδα έχει εκπλαγεί με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε και μετά την παραμονή του Μπέου, που όλη η πόλη του Βόλου χάρηκε, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και του χρόνου.

Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και πρέπει ο νομός Μαγνησίας να βοηθήσει και να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμη της ομάδας για τα play off. Περιμένουμε να έχουμε sold out. Οι αγώνες θα είναι γιορτή και μία επιβράβευση για τους παίκτες και την καλή πορεία που έχουν κάνει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: