Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Copa Libertadores: Προβάδισμα με Γκάνσο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Πάουλο Ενρίκε  Γκάνσο, η Σάντος νίκησε με 1-0 στην «Βία Μπελ Μίρο» την Κλαμπ Αμέρικα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Copa Libertadores.

Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση και τελικά πήραν τη νίκη και το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Γκάνσο στο 39’. Πλέον οι Μεξικανοί θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους. Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε ο Λαγιούν στο 92’.

Από εκεί και πέρα, τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε η Κρουζέιρο η οποία επικράτησε με 2-1 της Όνσε Κάλντας μέσα στην Κολομβία και έχει σαφώς το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς της Βραζιλίας. (73’) Γουάλισον, (84’) Ορτιγκόθα τα γκολ για τους νικητές, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Νούνιες (89’). Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Εστουδιάντες Λα Πλάτα και Σέρο Πορτένιο που έμειναν στο …στείρο 0-0 στην Αργεντινή και όλα θα κριθούν όσον αφορά την πρόκριση στην ρεβάνς της Παραγουάης. Τέλος Τζαγκουάρες και Τζούνιορ ήρθαν ισόπαλες (1-1) στο Μεξικό με αποτέλεσμα οι Κολομβιανοί με το εκτός έδρας γκολ να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: