Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καμενί: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

Την ημέρα του κρίσιμου ραντεβού ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, ένα ακόμα όνομα ποδοσφαιριστή που ίσως ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Κάρλος Καμενί, με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ να τονίζει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Το να θέλω να κάνω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου προς το ανώτερο επίπεδο είναι φυσιολογικό και νομίζω ότι το επιθυμεί κάθε παίκτης. Περνάω καλά στην Εσπανιόλ, είναι μία ομάδα που με καλύπτει, όμως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ επιπέδου Champions League και θα συζητούσα οποιαδήποτε πρόταση. Όποιος με θέλει όμως, πρέπει να έρθει σε επαφή με την Εσπανιόλ» τόνισε ο Καμενί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sport της Βαρκελώνης και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω τίποτα για επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το εξής: πρώτα μιλάνε οι δύο ομάδες μεταξύ τους, διαπραγματεύονται και αν έρθουν σε συμφωνία ή είναι πολλές οι πιθανότητες να γίνει αυτό, τότε θα με ενημερώσει η Εσπανιόλ και εγώ θα εξετάσω την περίπτωση».

Τέλος, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μίλησε και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Έχω πολύ καλή ανάμνηση από τον Βαλβέρδε από τις δύο σεζόν που συνυπήρξαμε στην Εσπανιόλ. Αν είναι αλήθεια ότι με θέλει, τότε είναι τιμή για μένα. Είναι μεγάλος προπονητής και το απέδειξε ξανά κερδίζοντας και πάλι τον τίτλο στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Βαρκελώνη. Από αθλητικής άποψης αλλά και από το γεγονός ότι η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί εδώ. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και θα παίξει στο Champions League και γνωρίζοντας καλά τον Βαλβέρδε ξέρω ότι θα έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: