Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στις 31 Μαΐου αρχίζει η δίκη του Μέσι!!!


Στις 31 Μαΐου αρχίζει η δίκη του Μέσι!

Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης από τις 31 Μαΐου θα αρχίσει η δίκη του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του, με κατηγορίες που αφορούν φορολογικές απάτες κατά την περίοδο του 2007-2009.

Στις 31 Μαΐου στο δικαστήριο της Βαρκελώνης θα αρχίσει η δίκη του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του για φορολογική απάτη κατά την περίοδο 2007-2009 και η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του, Χόρχε, κατηγορούνται για φορολογική απάτη περί 4,2 εκατ. ευρώ που αφορούν την δημόσια εικόνα του Αργεντινού άσου..

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, Χόρχε και Λιονέλ Μέσι, εκχώρησαν τα δικαιώματα σε εταιρείες στην Μπελίζ και την Ουρουγουάδη, προκειμένου να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από επικερδείς συμφωνίες με χορηγούς.

Από την άλλη πλευρά, οι συνήγοροι του παίκτη της Μπαρτσελόνα είχαν ζητήσει να καταπέσουν οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με αυτούς, ο πατέρας του ενήργησε όταν ο παίκτης ήταν ανήλικος, ωστόσο αυτό το αίτημα απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα, η οικογένεια Μέσι κατηγορεί έναν πρώην οικονομικό σύμβουλο, αρνούμενοι παράλληλα ότι έχουν οποιαδήποτε ευθύνη για το γεγονός και μάλιστα ο Χόρχε Μέσι κατέθεσε τον Αύγουστο του 2013 ως δείγμα καλής θέλησης το ποσό των 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να «πέσουν» οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, αυτή η κίνηση θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη θετική έκβαση της υπόθεσης για την οικογένεια Μέσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: