Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αλλαγές σε FIFA και Μουντιάλ θέλει ο Ινφαντίνο!!


Αλλαγές σε FIFA και Μουντιάλ θέλει ο Ινφαντίνο

Τη FIFA και τον τρόπο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοπεύει να αλλάξει ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Την προεδρία στη FIFA διεκδικεί ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ύστερα από το σκάνδαλο που έβγαλε εκτός κούρσας Μπλάτερ και Πλατινί, με τον γενικό γραμματέα της UEFA να παρουσιάζει το πλάνο του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Διακυβεύονται πολλά για την FIFA και το ποδόσφαιρο σε αυτές τις εκλογές. Είναι καιρός για όλους όσους αγαπούν το παιχνίδι να βγουν μπροστά και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις που θα σπρώξουν τη FIFA στη σωστή κατεύθυνση. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η FIFA είναι τεράστιες και πιστεύω ότι διαθέτω την απαραίτητη εμπειρία, το όραμα και την αποφασιστικότητα για να αντεπεξέλθω», ανέφερε αρχικά αρχικά ο Ινφαντίνο και στη συνέχεια μίλησε για το Μουντιάλ:

«Κάθε ομοσπονδία θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο διοργανώσεις, πριν μπορέσει να φιλοξενήσει ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό θα εξασφαλίσει μία περισσότερο ισορροπημένη ανάθεση και θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε ομοσπονδία να αναλάβει αυτό το μοναδικό γεγονός. Ακόμη, η FIFA θα πρέπει να ερευνήσει την πιθανότητα, οι διοργανώσεις να πραγματοποιούνται όχι μόνο σε μία ή δύο χώρες, αλλά σε μία ολόκληρη περιοχή, δίνοντας τη δυνατότητα και την τιμή σε διαφορετικά έθνη να την φιλοξενούν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: