Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τουράν: «Σκεφτόμαστε μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ»


Τουράν: «Σκεφτόμαστε μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει το μοναδικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και τον αγαπημένο του συμπαίκτη.

Ένας και μοναδικός είναι ο στόχος για την Μπαρτσελόνα την φετινή περίοδο: η παραμονή της μεγάλης κούπας στο Καμπ Νου. Ο Αρντά Τουράν δήλωσε σε ισπανικό ραδιόφωνο πως η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πιο συνηθισμένη κουβέντα που ακούγεται στα αποδυτήρια της ομάδας: «Ελπίζουμε να καταφέρουμε το back-to-back στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το θέμα που μας απασχολεί περισσότερο και αυτό που μας δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο», τόνισε και συνέχισε: «Θέλουμε να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο δύο συνεχόμενες φορές».

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που δεν έχει γευτεί μέχρι τώρα μια τέτοια χαρά, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ρεάλ στον τελικό του 2014: «Έκλαψα πολύ όταν χάσαμε στον τελικό. Δεν έχω δει το τέλος αυτής της αναμέτρησης. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι αν έπαιζα. Πιστεύω ότι ήμουν ένας σημαντικός παίκτης, αλλά μία ομάδα είναι πάνω από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Ίσως να ήταν και χειρότερα αν έπαιζα», τόνισε.

Όσο για τον αγαπημένο του συμπαίκτη, ο Τουράν δεν ανέφερε τον (αυτονόητο για πολλούς) Μέσι: «Ο Ινιέστα είναι το είδωλό μου, είναι απίστευτος. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά το παιχνίδι του Ινιέστα είναι ασύγκριτο. Χαίρεται να παίζει και χαίρεσαι να τον βλέπεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: