Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Οι Γερμανοί στηρίζουν την υποψηφιότητα Ινφαντίνο!!


Οι Γερμανοί στηρίζουν την υποψηφιότητα Ινφαντίνο

Την υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο για την προεδρεία της FIFA θα στηρίξει η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. «Έχει αποδείξει ότι μπορεί» λένε οι Γερμανοί.

Την πρόθεση της να στηρίξει την υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο για την προεδρεία της FIFA, εξέφρασε η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αφού θεωρείται πως ο Ελβετός διαθέτει όλα τα προσόντα να οδηγήσει στην επόμενη μέρα την παγκόσμια ομοσπονδία.

Μάλιστα η άποψη ότι πρέπει να στηριχθεί ο Ινφαντίνο, εκφράστηκε δια στόματος του προέδρου της DFB, Δρ. Ράινχαρτ Ράουτμπαλ, ο οποίος εισηγήθηκε στο συμβούλιο του τη συγκεκριμένη θέση, που αναμένεται να επικυρωθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.

«Είναι ο μόνος που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο και έχει αποδειχθεί με την παρουσία του στην UEFA, ότι μπορεί να προΐσταται ενός τέτοιου οργανισμού» ήταν το σχόλιο του ισχυρού άνδρα του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα στο συμβούλιο της γερμανικής ομοσπονδίας, εκφράστηκε η άποψη ότι θα πρέπει να στηριχθεί μια ευρωπαϊκή υποψηφιότητα και για αυτό θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης από τους Γερμανούς στον Τζιάνι Ινφαντίνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: