Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

«Πράσινη» διαμαρτυρία διαρκείας!!


«Πράσινη» διαμαρτυρία διαρκείας

Μετά τη χθεσινή διαδήλωση στην Κουμουνδούρου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν νέα πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Αθληισμού και στα σκαριά είναι ένα μεγάλο συλλαλητήριο.

Άμεση ήταν η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου. Χθες το βράδυ περισσότεροι από 300 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα.

Η κινητοποίηση των οπαδών του «τριφυλλιού» ήταν άμεση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματοποίησαν μία ειρηνική διαδήλωση, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις προσεχείς ημέρες.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Goal, η επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει αύριο (Πέμπτη 21 Ιανουαρίου) έξω από το υφυπουργείο Αθλητισμού μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η μεγάλη όμως διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Λιβαδειά, όπου περισσότεροι από 1.500 οπαδοί θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού και θα εκφράσουν εκ νέου τη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο των θυρών 13-14 της Λεωφόρου.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη προγραμματίζεται ένα μεγάλο, γενικευμένο συλλαλητήριο με τη συνεργασία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, το οποίο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα Σαββατοκύριακο πριν από εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: