Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Επόμενος στόχος το «10άρι»!


Επόμενος στόχος το «10άρι»

Αύριο αναμένεται ο Μάρκος Βελλίδης να υπογράψει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται πλέον για την απόκτηση ενός «δεκαριού».

Αργά χθες το απόγευμα βρέθηκε λύση για τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση ήταν εξ’ αρχής δύσκολη, αφού την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφωνούσε με τον παίκτη, ο Γιώργος Χριστοβασίλης χρειάστηκε να περάσουν κάποια λεπτά για να δώσει και εκείνος τελικά τη συγκατάθεσή του.

Στη συνέχεια, προέκυψε θέμα με τη διάρκεια του συμβολαίου του διεθνούς τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήθελε «κλειστό» συμβόλαιο και οι Θεσσαλονικείς πρότειναν αρχικά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο 28χρονος γκολκίπερ θα υπογράψει αύριο συμβόλαιο 2,5 ετών, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη δυνατότητα να σπάσει έναντι ενός μικρού ποσού το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ενός «10αριού», που θα δώσει χρήσιμες βοήθειες στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Ψηλά στη σχετική λίστα παραμένει το όνομα του Μπουμπάρακ Μπουσουφά, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Λοκομοτίβ Μόσχας και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως είναι ο παίκτης που ψάχνουν στη σωστή τιμή.

Άλλο ένα όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο του Όσκαρ Σκαριόνε, του Αργεντινού άσου της Κασίμπασα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: