Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μπέτσης: «Δύσκολα να γίνει το ματς ακόμα και αύριο»


Μπέτσης: «Δύσκολα να γίνει το ματς ακόμα και αύριο»

Την άποψη ότι με τα καιρικά φαινόμενα, ακόμα και αύριο να οριστεί το ματς Λεβαδειακός-Ατρόμητος, θα είναι δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος των Περιστεριωτών, Βασίλης Μπέτσης.

Πολύ δύσκολη είναι η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο ακόμα και αύριο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Περιστεριωτών, Βασίλη Μπέτση.

Σύμφωνα με τον διοικητικό παράγοντα των «κυανολεύκων», η πρόγνωση για τον καιρό κάνει λόγο για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στη Λιβαδειά και ως εκ τούτου ο πάγος στο γήπεδο καθιστά πολύ επικίνδυνη την κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

«Είναι ταλαιπωρία για τους παίκτες αυτά τα ταξίδια. Η λογική και η πρόγνωση του καιρού λέει ότι όσο νυχτώνει θα γίνεται χειρότερη κατάσταση και ακόμα και αύριο θα είναι δύσκολο να γίνει το ματς. Ελπίζουμε ό, τι είναι να γίνει να γίνει και να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των παικτών», ανέφερε ο κ. Μπέτσης στην κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, ανέφερε στο ίδιο μήκος κύματος ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοργανώτριας αρχής πότε θα γίνει το ματς.

«Είναι πολύ δύσκολη η διεξαγωγή του ματς. Υπάρχει πολύ χιόνι και νερό που κάνει την κατάσταση πολύ επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Για μας δεν πρέπει να γίνει. Το πότε θα ξαναγίνει είναι θέμα της διοργανώτριας αρχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: