Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς κι άλλη ιστορία»


Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς κι άλλη ιστορία»

Καμία σχέση δεν έχουν τα δύο παιχνίδια της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια, με αυτό για το Top16, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πίστη για νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί του Παναθηναϊκού έχουν Γιώργος Μπαρτζώκας και Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως το ματς για το Top16 δεν έχει καμία σχέση με τα δύο της κανονικής διάρκειας, ενώ ο Ισπανός φόργουορντ δήλωσε πως η ρωσική ομάδα είναι από εκείνες που μαθαίνουν από τα λάθη τους.

«Κάθε παιχνίδι είναι και μία νέα ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, μαθαίνοντας από τα λάθη μας στους προηγούμενους αγώνες και έτσι να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κλαβέρ, είπε: «Η ομάδα μας είναι δυνατή καθώς δεν αμφιβάλλουμε ποτέ για το αν μπορούμε να νικήσουμε τον εκάστοτε αντίπαλο. Γι’ αυτό μας είναι εύκολο να ξεπεράσουμε μία ήττα. Μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στην ήττα από την Φενερμπαχτσέ και να τα χρησιμοποιήσουμε για νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να περιορίσεις παίκτες όπως οι Διαμαντίδης, Καλάθης, Γκιστ και Ραντούλιτσα, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: