Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Το πρώτο πρωτάθλημα υπέρβαρων είναι γεγονός!! (pics)

Τέρμα στον ποδοσφαιρικό αποκλεισμό λόγω κιλών. Το πρωτάθλημα υπέρβαρων είναι γεγονός και άτομα με παραπανίσια κιλά έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους.

Το πρώτο πρωτάθλημα υπέρβαρων είναι γεγονός (pics)Ας πέσουν οι μάσκες. Ας παραδεχτούμε ότι έχουμε φερθεί ρατσιστικά σε αλάνες, γηπεδάκια και αυλές σχολείων απέναντι σε άτομα με παραπανίσια κιλά.

Συνήθως τους αφήναμε έξω ή στην καλύτερη για εκείνους περίπτωση – όταν δεν συμπληρώναμε – τους βάζαμε τέρμα ή άμυνα, με σαφείς εντολές να διώχνουν με τη μία.

Αυτά τελείωσαν. Οι υπέρβαροι στην Αγγλία δικαιώθηκαν και έχουμε πλέον το δικό τους, ξεχωριστό πρωτάθλημα για να μπορούν να ξεδιπλώσουν επιτέλους τις αρετές τους.

Στο πρωτάθλημα που θα διαρκέσει περίπου 4 μήνες με βάση τα Δυτικά Μίντλαντς, συμμετέχουν περισσότεροι από 90 «αθλητές» που στη διάρκεια του τουρνουά θα έχουν διπλό σκοπό. Ο πρώτος, να αναδειχθούν πρωταθλητές και ο δεύτερος να χάσουν βάρος, αφού το πρωτάθλημα θα κριθεί μετά από συνδυασμό των δύο παραγόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν παίκτες ηλικίας από 20 ως 69 ετών, με προϋπόθεση να έχουν το λιγότερο 20-30 κιλά περισσότερα από το κανονικό βάρος.

Εκείνο που ξεχωρίζει πάντως είναι τα ονόματα των ομάδων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι «Inter Pies», οι «XL Legends» και οι «Beer United».

inner

inner

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: