Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η παρουσίαση του «Ντούσκο»

Μετά «βαΐων και κλάδων» ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον Γιώργο Σπανό, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να παρουσιάζει τις προτεραιότητές του σε αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και πρώτα απ' όλα τον πρόεδρο. Αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι να διατηρηθούμε ψηλά. Είναι μια ομάδα με υγεία, ποιότητα και πολύ καλές συνθήκες για δουλειά. Πήγε δύο φορές στον τελικό. Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη, όπως είπε ο πρόεδρος, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους ομίλους. Στόχος είναι επίσης το Κύπελλο και η είσοδος στα πλέι οφ, καθώς επίσης να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Είναι πρόκληση για σένα ο Ατρόμητος, οι υποδομές και τα νέα παιδιά;
«Είμαι εδώ για να δουλέψω, είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές. Όλοι θέλουν τον Ατρόμητο. Με τη δουλειά πρέπει να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας. Θα δουλέψω σκληρά, όπως σε κάθε ομάδα που πήγα».

Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανέβει πιο ψηλά τη φετινή σεζόν;
«Είναι δύσκολο να απαντήσω τώρα. Κάναμε και θα κάνουμε μεταγραφές, θα δούμε. Μακάρι να είμαστε καλά και να πετύχουμε. Αν μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά, γιατί όχι; Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη και αυτό που άλλοι δεν πιστεύουν».'

Έχετε στο μυαλό σας έναν τρίτο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου;
«Περιμένετε και θα δούμε...».

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών σημείωσε: «Καλημέρα, ευχαριστώ τα ΜΜΕ, τους φίλους της ομάδας και τα μέλη, τον ερασιτέχνη, τους παλαίμαχους. Μου δίνεται ο κλήρος και είναι ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάσω τον Μπάγεβιτς, αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι νίκες και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνα τους. Είναι τιμή και χαρά που θα είναι ο νέος μας προπονητής. Πιστεύω ότι μαζί του θα πάμε ακόμη καλύτερα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά και Ευρώπη. Μακάρι να περάσουμε και στους ομίλους του Europa League», και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω τον Μπάγεβιτς αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι η παρουσία του θα είναι ευεργετική για την ομάδα. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο και να παραμείνουμε ένας υγιής και ανταγωνιστικός σύλλογος».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: