Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Εουσέμπιο!!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Εουσέμπιο
Εξιτήριο πήρε ο Εουσέμπιο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο. Ο παλαίμαχος άσος είναι καλύτερα στη υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο μεγάλος Εουσέμπιο ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από προβλήματα υγείας. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, ενώ ένα μήνα αργότερα χρειάστηκε ξανά να εισαχθεί σε κλινική λόγω υπέρτασης.

Το περασμένο Σάββατο, ο «Μαύρος Πάνθηρας» βρισκόταν στην Πολωνία ως εκπρόσωπος της πορτογαλικής ομοσπονδίας στο Euro 2012. Εκεί ένιωσε αδιαθεσία και εισήχθη σε νοσοκομείο του Πόζναν. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν ανησυχητικά, αφού έδειξαν ξανά αυξημένη πίεση και όχι κάτι χειρότερο. Η νοσηλεία του Εουσέμπιο, πάντως, κρίθηκε απαραίτητη, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να παρακολουθήσουν την πορεία της κατάστασής του.

Τελικά, μετά από 4 μέρες, ο Εουσέμπιο πήρε εξιτήριο, αφού η υγεία του παρουσίασε βελτίωση και αμέσως αναχώρησε για την Πορτογαλία. Από εκεί θα παρακολουθήσει την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του να περάσουν το εμπόδιο της Ισπανίας και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: